Basar logo
Bild Cameo Instant Hazer 1400 PRO

Cameo Instant Hazer 1400 PRO

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Ej angivet

Plats 1 i kategorin ljud & bild

Rankas topp 1 bland Ljus & FX

Bästa pris: 10 599 kr

|Ge omdöme

Med en maximal utmatningsvolym på 991 m³ per minut, en extremt kort uppvärmningstid på bara 45 sekunder och viskande tyst drift är Instant Hazer 1400 Pro ... Läs mer >

Prisjämförelse för Cameo Instant Hazer 1400 PRO

  • JP Store
    Cameo Instant Hazer 1400 PRO Säljare: JP Store
    + Sätt betyg
    Pris: 10 599 kr
    Inkl frakt: -

Produktinformation

Cameo Instant Hazer 1400 PRO är rankad på plats 1 av 937 i ljud & bild. Bästa pris är 10 599 kr

Med en maximal utmatningsvolym på 991 m³ per minut, en extremt kort uppvärmningstid på bara 45 sekunder och viskande tyst drift är Instant Hazer 1400 Pro från Cameos Instant-serie perfekt för diskotek, liveevenemang, teatrar, TV och film.
Den högeffektiva mikroprocessorstyrda hazern har ett hållbart förångningsrör av austenitiskt rostfritt stål och automatisk självrengöring för att förhindra igensättning och minimera underhåll. Disuteffekten är konsekvent utan ytterligare uppvärmning och - liksom fläkthastigheten - är justerbar i steg om 1% för steg och rum av alla storlekar. Vid full effekt är vätskeförbrukningen endast 17 ml per minut.
Instant Hazer 1400 Pro kan styras via DMX i 2-kanalsläge och kan även användas fristående. Den är utrustad med 3-poliga och 5-stifts DMX-ingångar och utgångar. Den robusta konstruktionen har en 3-siffrig LED-display, en plats för vätskebehållare upp till 5 liter och är skyddad mot överhettning. Cameo Instant Hazer 1400 Pro genererar en mycket fin, långvarig dis för att förbättra alla ljusshower med effektiva, atmosfäriska effekter.
För bästa resultat, använd endast Cameo Instant Haze-vätska, som har utvecklats speciellt för Cameo-hazers. Användning av andra vätskor upphäver garantin och kan skada enheten.


Modellnamn: Cameo Instant Hazer 1400 PRO

Tillverkare: Ej angivet

Kategori: Ljud & Bild (Ljus & FX)

Skriv omdöme om Cameo Instant Hazer 1400 PRO

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Ljud & Bild

Nyheter i Ljud & Bild