Basar logo
Bild WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF

WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: WMF

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 1 695 kr

|Ge omdöme

Med en tryckkokare från WMF lagar du maten under tryck, dvs vid temperaturer på över 100 grader C. Det innebär att koktiden förkortas med upp till 70%. Om ... Läs mer >

Prisjämförelse för WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF

Produktinformation

WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 1 695 kr

Med en tryckkokare från WMF lagar du maten under tryck, dvs vid temperaturer på över 100 grader C. Det innebär att koktiden förkortas med upp till 70%. Om du tillagar maten i en tryckkokare behåller maten också bättre sina naturliga vitaminer och mineraler. Dessutom är det klart energibesparande att använda en tryckkokare!

En tryckkokare är en väldigt mångsidig produkt. Man kan enkelt tillaga kött, fisk, grönsaker, potatis, ris, grytor och soppor. Det är också möjligt att använda tryckkokaren till konservering (gäller 4.5 l - 8.5 l), för att pressa juice och att sterilisera.

En finess är också att man kan tillaga flera rätter samtidigt i en tryckkokare från WMF. Den rätt som behöver den längsta tillagningstiden lägger du i först. Exempel: lägg en stek med 20 minuters koktid i botten på din tryckkokare. Koka först köttet i 12-14 minuter, öppna därefter tryckkokaren och lägg potatisen i den perforerade insatsen (den perforerade insatsen är ett extra tillbehör) Stäng locket och koka i ytterligare 6-8 minuter. Om tillagningstiderna för olika maträtter inte skiljer sig så mycket kan du tillaga allting samtidigt.

Storlek:Diameter 22 cm, volym ca 4.5 liter



Modellnamn: WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF

Tillverkare: WMF

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om WMF Tryckkokare Perfect Plus 4,5 Liter - WMF

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar