Basar logo
Bild Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare

Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Ej angivet

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 1 195 kr

|Ge omdöme

Kaffe i premiumklassen - var som helst! Med Handpresso kan du avnjuta dina kafferaster tillsammans med andra. Handpresso har faktiskt uppfunnit en ny ... Läs mer >

Prisjämförelse för Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare

Produktinformation

Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 1 195 kr

Kaffe i premiumklassen - var som helst! Med Handpresso kan du avnjuta dina kafferaster tillsammans med andra. Handpresso har faktiskt uppfunnit en ny kaffeceremoni för dig. Nu kan din espresso beredas tillsammans med vänner, gäster eller inom familjen, inomhus såväl som utomhus. Enkel, lätt, elegant och kompakt, den fungerar utan elektricitet. Den har alla grundläggande egenskaper för att göra kaffe i premiumklassen varsomhelt.

Liten och behändig, den följer med dig på semester, helger, och resor. Med Handpresso Wild kan du njuta av din espresso inomhus såväl som utomhus och därmed göra det möjligt att skapa en trivsam och avkopplande kaffestund där du så önskar.

Handpresso Wild bereder en god espresso med perfekt crema. En enastående kvalitet uppnådd med högtrycksextraktion – ett patenterat Handpressosystem. En bra och vacker crema, fina aromer, en bra ”kropp” och en lång god eftersmak; helt enkelt en perfekt espresso.

Handpresso kan lätt packas undan i en byrålåda eller hängas med köksredskapen. Den kräver inget underhåll och garanterar kaffe i premiumklassen för varje kopp.

Hur fungerar den? Det är enkelt! Pumpa bara upp maskinen till 16 bar, häll i vatten från en kastrull eller termos och lägg till en E.S.E. pod. Sedan är det bara att hälla upp kaffe i premiumklassen i din kopp genom att trycka på knappen.

Specifikationer:
- Tryck: 16 bar
- Vattenbehållare på 50ml
- Mycket kompakt 22 x 10 x 7 cm
- Liten vikt, 476g
- Färg: svart
- E.S.E pods


Modellnamn: Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare

Tillverkare: Ej angivet

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om Handpresso Espressobryggare - Världens minsta Espressobryggare

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar