Basar logo
Bild Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning

Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Eva Solo

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 599 kr

|Ge omdöme

Eva Solo® hurricanelykta. Få ljus och skapa stämning på terrassen, balkongen i trädgården eller på matsalsbordet med stilfulla Eva Solo®hurricanelykta.

... Läs mer >

Prisjämförelse för Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning

Produktinformation

Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 599 kr

Eva Solo® hurricanelykta. Få ljus och skapa stämning på terrassen, balkongen i trädgården eller på matsalsbordet med stilfulla Eva Solo®hurricanelykta.
Den enkla lyktan, som finns både i en bordsmodell och för upphängning, är raffinerat formgiven och har försetts med ett antal nya detaljer för enkel användning och rengöring.

Eva Solo® hurricanelykta är en innovativ nytolkning av den klassiska stormlyktan som med sin fladdrande låga är perfekt att höja stämningen med under årets alla mysiga stunder, både ute och inne.

Lyktan har ett lätt och luftigt uttryck tack vare en glaskupa med fulländad form som vilar på en underdel av rostfritt stål och silikon.

Den är avsedd för block eller värmeljus och finns i två modeller – en att ställa på bordet på terrassen eller balkongen och en att hänga upp i ett träd eller en dörröppning.
Förutom den eleganta glaskupan består Eva Solo hurricanelykta av en underdel av silikon runt vilken det sitter en ring i rostfritt stål som är försedd med en avtagbar stålskiva som ljuset kan stå på.
Underdelen har en praktisk silikonbehållare för stearin som rinner ner från det brinnande ljuset. Underdelen är dessutom böjlig, så det behövs bara ett enkelt handgrepp för att lossa och ta bortstearinet. Sedan kan behållaren sköljas direkt i kallt eller varmt vatten och sättas tillbaka.

Underdelen är försedd med lufthål som ger lagom tillförsel av syre för att ljuset ska brinna med jämn låga, vilket minskar risken för att ljuset sotar eller ryker. Underdelens räfflor skapar ventilation i lyktan och ser till att den står stadigt på bordet.

Design: Claus Jensen & Henrik Holbaek
Material: Rostfritt stål, silikon och glas.
Storlek: H:170 mm. x Ø 100 mm.

Modellnamn: Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning

Tillverkare: Eva Solo

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om Eva Solo Hurricanelykta För Upphängning

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar