Basar logo
Bild Sune och hans värld - Pussjakten

Sune och hans värld - Pussjakten

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Ej angivet

Plats 1 i kategorin barnspel

Bästa pris: 89 kr

|Ge omdöme

Sommarlovet har precis börjat och Sune går och funderar på vad han ska göra med all ledig tid. Kompisen Sofie har brutit benet och sitter hemma och läser ... Läs mer >

Prisjämförelse för Sune och hans värld - Pussjakten

 • Kottenshoppen
  Sune och hans värld - Pussjakten Säljare: Kottenshoppen
  + Sätt betyg
  Pris: 89 kr
  Inkl frakt: 148 kr

Produktinformation

Sune och hans värld - Pussjakten är rankad på plats 1 av 71 i barnspel. Bästa pris är 89 kr

Sommarlovet har precis börjat och Sune går och funderar på vad han ska göra med all ledig tid. Kompisen Sofie har brutit benet och sitter hemma och läser böcker och Herman vill bara spela dataspel hela sommaren. Utlämnad åt sina egna fantasier börjar Sune bli allt mer övertygad om att han lider av en allvarligt dödlig sjukdom PUSS-SJUKAN. Om Sune inte lyckas få pussar av sina drömtjejer kommer hans näsa ruttna och ramla av och sen kommer han att Dö. Spelet går ut på att hjälpa Sune att få pussar av 7 tjejer som han är kär i.Systemkrav:Processor: Windows 98/ME/2000/XPPentium 3, 400 MhzRAM-minne: 128 MbHårddiskutrymme: 500 Mb ledigtLjudkort: 16-bitars DirectX-kompatibeltGrafikkort: 16-bitars färgdjup Support: 08-7203100 (Pan Vision)Om du får problem vid installation eller andra problem gällande spelet kan du ringa detta nummer och få spelsupport.

Modellnamn: Sune och hans värld - Pussjakten

Tillverkare: Ej angivet

Kategori: Barnspel

Skriv omdöme om Sune och hans värld - Pussjakten

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
 • Meija
  Man,


  Jag älskar det! Jag spelade det först när jag var hos min kompis,han var lite snål men jag fick spela...han hette Filip vi var ihop i 3 veckor,men jag flyttade,jag ska köpa det någon dag när jag går till någon spel affär.

  Omdöme av: Meija
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Barnspel