Basar logo
Bild Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock

Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Fissler

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 2 015 kr

|Ge omdöme

Fissler Original Pro kastrull

Kockens val faller ofta på Fissler Original Pro. Den tjocka botten ger en jämnvärmespridning, vilket minimerar risken att

... Läs mer >

Prisjämförelse för Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock

Produktinformation

Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 2 015 kr

Fissler Original Pro kastrull

Kockens val faller ofta på Fissler Original Pro. Den tjocka botten ger en jämnvärmespridning, vilket minimerar risken att bränna såser m.m. Fissler Original Profungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Invändigt finner man bådemåttskala och avrundad botten, detta medför att den blir lätt att arbeta med. Original Pro har bred droppfri hällkant och handtag med sköldar som minimeraröverföring av värme.

Exklusivt och oöverträffatDet blir inte bättre. Fisslers kastruller, grytor och pannor är det finaste man kansätta på en spis. Det gedigna kvalitetsarbetet märker du snabbt i form av en radanvändarfördelar som du snart får svårt att leva utan. Och inte minst på det godaresultatet. Alla kastruller och pannor är tillverkade i 18/10 rostfritt stål och passaralla typer av spisar och hällar, inklusive induktion. De har dessutom extra tjock bottenför bästa värmeegenskaper och energibesparing, och är ugns- och diskmaskinsäkra. Lägg därtill en mängd genomtänkta detaljer när det gäller lock, avhällning, måttskaloroch annat, så vet du att det är en äkta Fissler.

Egenskaperna som gjort Fissler känt i professionella kök är resultatet av en uniktillverkningsmetod. Först centreras bottnens stål och aluminiumskikt sedan förvärmskastrullen till 600 grader och pressas sedan ihop under ofantliga 1600 tons tryck tillen färdig botten. Aluminiummaterialet förenas med det rostfria stålet över hela ytan.Resultatet är en stabil botten med snabb och mycket jämn värmespridning.

Modellnamn: Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock

Tillverkare: Fissler

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om Fissler Orginal Pro Kastrull Hög - 2 liter - 6,3 liter, 6,3 liter, dia 24 cm, utan lock

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar