Basar logo
Bild Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo

Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Eva Solo

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 469 kr

|Ge omdöme

Fyll vattenflaskan från Eva Solo med kallt vatten och ta den med dig, så har du alltid en uppfriskande dryck nära till hands.
Vattenflaskan är en äkta
... Läs mer >

Prisjämförelse för Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo

Produktinformation

Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 469 kr

Fyll vattenflaskan från Eva Solo med kallt vatten och ta den med dig, så har du alltid en uppfriskande dryck nära till hands.
Vattenflaskan är en äkta termosflaska av dubbla lager rostfritt stål, som dessutom kan maskindiskas

Volym 0,5 liter

För de modemedvetna är designaccessoarer ett absolut måste – något som ger denpersonliga stilen den där sista touchen. Men illusionen brister ofta när en trendig tjej går genom stan med en sliten vattenflaska av plast i handen. Nu har Eva Denmark tagit itu med stilförvirringen och lanserar en stilren designvattenflaska som både passar i handväskan och matchar solglasögonen.Eva Solo-produkterna är kända för att alltid ha bra balans mellan design och funktion – och den nya Eva Solo vattenflaska är inget undantag. Vattenflaskan är inte bara en ren designfullträff – den ligger också i topp funktionellt. Liksom en termos är den innovativa flaskan designad för att hålla vattnet kallt hela dagen. Munstycket är enkelt att ta av och på – utan att det är någon risk för att man spiller så mycket som en droppe i handväskan. Och dessutom är flaskan fräsch och lockande att dricka ur.Så oavsett vad som står på programmet – en shoppingrunda på stan, en helg med kompisar ute på landet eller en lång affärsresa – är den nya Eva Solo vattenflaska den perfekta följeslagaren och accessoaren. Och när modevindarna har vänt och handväska och solglasögon ska bytas ut, utgör vattenflaskans tidlösa design en garanti för att den passar även till nästa säsongs kollektion med oumbärliga accessoarer.

Eva Solo vattenflaska finns både i matt- och blankpolerat stål och har en snygg stropp i locket, så att du kan bära flaskan om handleden.

Modellnamn: Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo

Tillverkare: Eva Solo

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om Eva Solo Termovattenflaska 0,5l Matt Grå - Eva Solo

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar