Basar logo
Bild Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo

Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo

Betygsätt |Jämför

Tillverkare: Eva Solo

Plats 1 i kategorin köksartiklar

Bästa pris: 479 kr

|Ge omdöme

Får din älsklingskanna inte plats i kylskåpet? Måste du använda gamla läskflaskor när du ska servera kallt vatten åt gästerna?
Med kylskåpskaraffen från
... Läs mer >

Prisjämförelse för Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo

Produktinformation

Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo är rankad på plats 1 av 3667 i köksartiklar. Bästa pris är 479 kr

Får din älsklingskanna inte plats i kylskåpet? Måste du använda gamla läskflaskor när du ska servera kallt vatten åt gästerna?
Med kylskåpskaraffen från Eva Solo får du nu ett snyggt alternativ till de slitna plastflaskorna. Karaffen får plats i kylskåpsdörren. Du känner kanske till problemet: Älsklingskannan är för bred för kylskåpsdörren, för hög för hyllorna och eftersom det inte finns något lock tar kannans innehåll snabbt smak av vitlöksosten på mitthyllan.

Med den nya kylskåpskaraffen från Eva Solo kan du hälla upp utan att spilla. För karaffen är utformad med en patenterad, droppfri hällkant som du hittar hos en lång rad av Eva Soloprodukter. Kylskåpskaraffen är tillverkad i en enkel och klassisk mjölkkartongsform – specialanpassad i storleken så att den får plats i kylskåpsdörren.

Karaffens öppning är tillräckligt stor för både istärningar och citronskivor, och så har den ett vipplock som öppnas automatiskt när man häller. På så sätt slipper du både kylskåpssmak i vattnet och istärningar som plumsar ner ivattenglaset. Och så gör det ju inget att karaffen också är snygg på bordet.

Det medföljande isolerande neoprenfodralet håller innehållet kallt. Det gör att karaffen är optimal både till trevliga middagar i matsalen och varma sommardagar på terrassen.

Tål maskindisk.

Design: Claus Jensen & Henrik Holbaek
Material: Glas
Färg: Röd
Volym: 1 liter


Modellnamn: Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo

Tillverkare: Eva Solo

Kategori: Köksartiklar

Skriv omdöme om Eva Solo Kylskåpskaraff Röd - Eva Solo

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Namn:
E-post:
Lösenord:
Stäng

Skriv omdöme om

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Signatur:
E-post:
Lösenord:

Populärast i Köksartiklar

Nyheter i Köksartiklar